ONZE DIENSTEN

Hightech Rust Removers b.v. is specialist in stralen, glasparelstralen en spuiten van alle ferro's en non-ferro's. Dit wordt o.a. toegepast bij constructiebouw, containers offshore, maar ook op RVS, oldtimers, glaswerk en meubels. Tevens heeft Hightech Rust Removers b.v. zich toegespitst op het letteren van reclameborden, autoreclame en container.
Door de kennis en jarenlange ervaring kan Hightech Rust Removers b.v. een hoogwaardig geconserveerd eindproduct garanderen. Voor een gedetailleerde omschrijving van onze werkzaamheden kijk op onze Diensten pagina's.

Staalstralen

Staalstralen

Voor het aanbrengen van een coating moet een staaldeel voldoende schoon en ruw zijn. Dit wordt bereikt door het stralen van het staaldeel. Ideaal voor Constructies, Containers, Offshore en Specials

Glasparelstralen

Glasparelstralen

Door onder een hoek van ongeveer 45 graden met gebroken kogels het oppervlak te beschieten worden de verontreinigingen van het oppervlak weggeschoten. Wij zijn gespecialiseerd in het glasparelstralen van roestvrijstaal, oldtimers, glaswerk en meubels.

Spuiten

Spuiten

Zodra uw metalen product gestraald en gerepareerd is kunnen wij het in iedere kleur spuiten. Eenmaal gespoten zal het er weer als nieuw uitzien! Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van staal en roestvrijstaal

Beletteren

Beletteren

Hightech Rust removers gaat verder dan staalstralen en spuiten alleen. Ook voor de belettering van producten bent u bij ons aan het juiste adres. Uw logo en/of tekst kunnen verwerkt worden op o.a. containers, reclameborden, auto's, spiegels en ander glaswerk.