Kunnen wij u helpen bij uw project?

Over ons

Hightech Rust Removers is een tweemansbedrijf dat gespecialiseerd is in stralen en conserveren. Gezamenlijk hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in straal en spuitwerk zowel on als offshore. Wij beschikken over de modernste straal en spuitapparatuur. Onze bedrijfshal is voorzien van verschillende straalcabines en een Suma 1200 plotter voor belettering, waarmee wij logo’s en tekst tot 120 cm hoog snijden. Deze logo’s en teksten kunnen vervolgens verwerkt worden op o.a. containers, reclameborden, auto’s, spiegels en ander glaswerk. Onze flexibele instelling, korte levertijden en een scherpe prijsstelling in combinatie met een prachtig en kwalitatief hoogwaardig eindproduct is waar Hightech Rust Removers bekend om staat.

Ons bedrijf

Onze bedrijfshal is voorzien van verschillende straalcabines en een Suma 1200 plotter voor belettering. Er wordt uitsluitend gewerkt met technisch hoogwaardige apparatuur en nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Onze flexibele instelling, korte levertijden en een scherpe prijsstelling in combinatie met een prachtig en kwalitatief hoogwaardig eindproduct is waar Hightech Rust Removers b.v. bekend om staat.

Hightech Rust Removers is een veelzijdig bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in full-service oppervlaktebehandelingen. Van stralen, naar spuiten en voor de ‘finishing touch’ de belettering. Ons bedrijf kan bogen op ruim 50 jaar ervaring en kennis. In het bedrijfspand in Rotterdam worden metalen voorwerpen voorzien van een bescherming tegen vuil, roest of beschadiging.

Voor reparaties en transport werken wij nauw samen met Confidence Trading Ltd, een allround bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden van de metaalbewerking branche (http://www.confidencetrading.nl).

Stralen van alle ferro’s en non-ferro’s

Glasparelstralen van roestvrijstaal, oldtimers, glaswerk en meubels

Stralen en spuiten van oldtimer Carrosserieën

Spuiten van containers, constructies, meubels, offshore & specials

Belettering en reclame

Onze projecten

Wat onze klanten over ons zeggen

“Klaar voor je weet met een lekker bakkie er bij”

FRANK SMITS

“Top service!”

MIRANDA PAUL